Asperge - menu

 

Gebrande groene en witte asperges, waterkers,

zachte mozzarella, tomatencréme

- - - 

Aspergeroomsoep, poeder van gedroogde paddenstoelen

 - - - 

Bladerdeegje gevuld met aspergeragout

- - - 

Lamsboutsneden, gebakken asperges,

jus van Tripel Katrien, gratinaardappelen met tomaat

- - - 

 Hoogstraatse aardbeien, Jules Destroper koekje, vanille ijs

 

 

 

Menu aan € 57 p.p. (enkel per tafel)

Incl. witte en rode wijn, espresso of thee aan 18 p.p.

Elke vrijdag vanaf 5 april t/m 28 juni

Ook verkrijgbaar op maandag - donderdag en zondag, lunch en diner

 

Gelieve te reserveren met de vermelding van het  "ASPERGE - MENU"

 

Het Begijnhof-team verwelkomt U graag.

 

 

 

 

 

 

 

  

Copyright © 2015. Restaurant Begijnhof.