Create PDF Print 
donderdag 01 juni 2017
Voorgerechten
    Carpaccio van edelhert, venkel, sinaasappelolie, pompoenpitten ...  18,00 €
    Garnalencocktail ...  25,00 €
    Kroketje van beuling en jonagoldappel ...  17,00 €
    Gebakken scampi's, curry, uien, tomaat, basmatirijst ...  22,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Zachte witlofcrème, gerookte eend, vijgenaroma ...  9,00 €
    Kreeftenroomsoep ...  12,00 €
Hoofdgerechten
    Gebakken zeetong, slaatje, huisgemaakte tartaarsaus Dagprijs  
    Paling in 't groen ...  28,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Ossenhaas mosterdsaus, veldsla, boontjes ...  33,00 €
    Edelhert, bataat en pastinaak uit de oven, zoete uienjus ...  28,00 €
    Fazant, roomsaus, witlof, peertje met veenbesjes (per 2 pers.) p.p. ...  32,00 €
    Fazant braadjus, zuurkool, rookworst (per 2 pers.) p.p. ...  32,00 €
Suggesties buiten de kaart
    Zeeuwse platte oesters, op ijs geserveerd, 4°°°°, per stuk ...  4,50 €
    Gebakken zeebaars, safraansaus, risotto ...  28,00 €
    Hazenrug "Grand-Veneur" (per 2 pers.) p.p. ...  32,00 €
Mededeling
    Heeft U een allergie, graag even vermelden zodat wij er rekening mee kunnen houden. Recepten kunnen variëren.  
 

 

 

   

 

Powered by Phoca Restaurant Menu