Create PDF Print 
donderdag 01 juni 2017
Voorgerechten
    Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie ...  23,00 €
    Scampi's diabolique, tomatenroom, paprika, tuinkruiden ...  24,00 €
    Carpaccio van kalf, wasabidressing, rozijnen, veldsla, korstjes ...  19,00 €
    Terrine van eend en ganzenlever, gembercompote. ...  27,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Heldere bouillon, fijne groenten, sesamolie ...  10,00 €
    Kreeftenroomsoep ...  13,00 €
Hoofdgerechten
    Gebakken zeetong, slaatje, huisgemaakte tartaarsaus ( dagprijs )  
    Skrei, nicola met paprika, scampi, chorizosaus ...  29,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Ossenhaas, witloof in spek gerold,braadjus ...  33,00 €
    Krokant gebakken kalfszwezeriken, schorseneren, kroketjes ...  34,00 €
    Eendeborst, bitternut, beukenzwammetjes, Mandarin Napoléon ...  30,00 €
Suggesties buiten de kaart
    Zeeuwse platte oesters, op ijs geserveerd, 4°°°°, per stuk ...  4,50 €
Mededeling
    Heeft U een allergie, graag even vermelden zodat wij er rekening mee kunnen houden. Recepten kunnen variëren.  
 

 

 

   

 

 

  

Copyright © 2015. Restaurant Begijnhof.