donderdag 01 juni 2017 Voorgerechten Tartaar van gerookte forel, asperges, zeekraal, roomkaas ... 20,00 € Carpaccio van kalf, ganzeleverkrullen, Parmezaan, veldsla ... 25,00 € Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie ... 26,00 € Carpaccio van St.Jacobsvruchten, witloof, ganzenlever, hazelnoot ... 26,00 € Gefruite scampi, huisgemaakte tartaarsaus ... 25,00 € - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Kreeftenroomsoep ... 15,00 € Aspergeroomsoep, poeder van gedroogde paddenstoelen ... 11,00 € Hoofdgerechten Gebakken zeetong, rauwkost slaatje, huisgemaakte tartaarsaus, verse frietjes (dagprijs) Doradefilet op vel gebakken, schorseneren, winterpostelein ... 30,00 € - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Kwartels 'Veronique' (roomsaus met druifjes), knolselderpuree ... 28,00 € Ossenhaas, gekarameliseerd witloof, braadjus ... 41,00 € Lamsfilet, geroosterde slaharten, peterseliesaus, gebakken patatjes ... 33,00 € Aanraders buiten de kaart Asperges, ham, spiegelei ( 3 stuks ) ... 23,00 € Asperges, ham, spiegelei ( 5 stuks ) ... 33,00 € Ossobuco, linguine pasta, geraspte parmezaankaas ... 27,00 € Mededeling Heeft u een allergie, graag even melden, recepten kunnen variëren. Powered by Phoca Restaurant Menu