Create PDF Print 
donderdag 01 juni 2017
Voorgerechten
    Tartaar van gerookte forel, asperges, zeekraal, roomkaas ...  20,00 €
    Carpaccio van kalf, ganzeleverkrullen, Parmezaan, veldsla ...  25,00 €
    Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie ...  26,00 €
    Carpaccio van St.Jacobsvruchten, witloof, ganzenlever, hazelnoot ...  26,00 €
    Gefruite scampi, huisgemaakte tartaarsaus ...  25,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Kreeftenroomsoep ...  15,00 €
    Aspergeroomsoep, poeder van gedroogde paddenstoelen ...  11,00 €
Hoofdgerechten
    Gebakken zeetong, rauwkost slaatje, huisgemaakte tartaarsaus, verse frietjes (dagprijs)  
    Doradefilet op vel gebakken, schorseneren, winterpostelein ...  30,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Kwartels 'Veronique' (roomsaus met druifjes), knolselderpuree ...  28,00 €
    Ossenhaas, gekarameliseerd witloof, braadjus ...  41,00 €
    Lamsfilet, geroosterde slaharten, peterseliesaus, gebakken patatjes ...  33,00 €
Aanraders buiten de kaart
    Asperges, ham, spiegelei ( 3 stuks ) ...  23,00 €
    Asperges, ham, spiegelei ( 5 stuks ) ...  33,00 €
    Ossobuco, linguine pasta, geraspte parmezaankaas ...  27,00 €
Mededeling
    Heeft u een allergie, graag even melden, recepten kunnen variëren.  

 

 

  

Copyright © 2015. Restaurant Begijnhof.