Create PDF Print 
donderdag 01 juni 2017
Voorgerechten
    Gelakt buikspek, rode biet, chips van aardpeer ...  20,00 €
    Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie ...  25,00 €
    Pastei van everzwijn in een krokant jasje, zoete maïs ...  18,00 €
    Carpaccio van hert, Conference peer, beukenzwammetjes, honing ...  22,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Kreeftenroomsoep ...  15,00 €
    Velouté van vergeten groenten, crumble van zwarte pens ...  11,00 €
Hoofdgerechten
    Gebakken zeetong, slaatje, huisgemaakte tartaarsaus, verse frietjes (dagprijs)  
    Gebakken grietfilet, spitskool, curry, tomaat, krielpatatjes ...  36,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Fazant uit de oven 'Fine-champagne', gestoofd witlof, wildemanpeertje, veenbesjes, (per 2 pers.) p.p. ...  34,00 €
    Fazant uit de oven, braadjus, zuurkool, rookworst, (per 2 pers.) p.p. ...  34,00 €
    Edelhert, witlof tarte-tatin, oesterzwammen, saus van zwarte bramen en chocolade ...  30,00 €
    Ossenhaas, Chinese kool, kastanjes, cognacsaus ...  41,00 €
Aanraders buiten de kaart
    Zeeuwse platte oesters, op ijs geserveerd, 4°°°°, per stuk ...  5,00 €
    Halve kreeft, slaatje, kook-ei, tomaat, cocktailsaus ...  30,00 €
    Patrijs uit de oven, roomsaus, witlof, peertje met veenbesjes ...  30,00 €
    Patrijs uit de oven, braadjus, zuurkool, rookworst ...  30,00 €
    Hazenrug "Grand-Veneur" per 2 pers. p.p. ...  41,00 €
Mededeling
    Heeft u een allergie, graag even melden, recepten kunnen variëren.  

 

 

  

Copyright © 2015. Restaurant Begijnhof.